Att fixa käk

Att vi är trogna IFK fans här på Fantasi är ju ingen hemlighet. Men när vi börjar riva apelsin i veckans soppa i hopp om att den ska bli orange, så känner jag att det kanske gått för långt....?
Det var superhärligt att se att så många supportrar valde att komma hit och käka frukost och köpa färdkost innan det bar av mot Göteborg! Då känner vi, att vi är med lite på ett hörn också. Vi kommer att ha tvn på, men matchen börjar ju en kvart innan vi stänger, så det kan bli lite snävt;)
 
Annars då! Igår så hade vi lite "fixa käk dag"!
Lite intressant kanske att veta hur vi gör våra goda pajer, soppa?!
Iaf så har vi färdiga pajskal som vi förgräddar i ugnen för bästa resultat. Vi passade också på att slänga in lite krutonger som vi planerade att ha till veckans soppa. Dom blev såå goda, farligt goda. Lätt hänt, att det slinker ner nån då och då.
Elin fördelar ut lite lax, spenat och fetaost. Sen blandar vi äggstanning på ägg, mjölk, salt och peppar. Och in i ugnen med dom! När klockan piper på oss så finns det då vissa regler att följa.
 
 
Se till att pajer uppnått maxtemp!
Nedkylning i max 4 timmar
Efter dessa 4 timmar så måste temperaturen gått ner till under 8 grader
Sen fryser vi dom, sen tar vi upp varje dag för att se till att dom är friska och färska!
Och framför allt, goda;)
 
Nej, nu håller vi alla tummar och tår och hejjar på vår stad!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Conditori Fantasi

2 spadar gelato 1 frukostbuffè 10 multibullar 1 nypa humor 1 kaffe take away 15 byggarbetare 2 bröder 1 dussin glada pinglor Välkommen till vår fantasivärld, finns vi på riktigt?!

RSS 2.0