En lördagsförmiddag bakom kulisserna!

Det är lördagmorgon kl.6 på Conditori Fantasi de flesta andra i staden sover, men inte den morgonpigga personalen. Varje morgon är det fullt fokus på frukostbuffèn (som du kan vinna om du gissar på hur många ägg vi kokte imorse)...men självklart är det mycket mer än frukosten som ska öppnas. En solig dag som denna är det som en bonus att få ta ut skyltarna och få lite sol i ansiktet. Nu har vi till och med det så lyxigt att vi fått plattor att köra våra skyltar på, det va inte lika lyxigt att köra ut dem i grusen men träningspass på morgonen är egentligen inte heller fel. När skjortan är på är man redo för ännu en arbetsdag och när dessutom bagaren varit extra morgonpigg är lyckan total och bullarna är redo för uppackning för att komma hem till ditt frukostbord. Äggkokning är en konst, en konst vi utvecklat och lärt oss. Färska grönsaker och nybakta bullar för att få en rykande färsk frukost att sätta tänderna i. När frukosten är öppen är vi redo att öppna för dagen men först lite mysstämning med ljus och kärlek. Välkomna! Efter öppning är mack- och baguetttillverkning  i fullgång och ibland har vi även lite smakprover på godsaker i diskarna, idag var det millionairscake en farligt god delikatess i disken som du inte får missa.
 
 
De flesta dagar kommer även den lediga personalen in, man kan inte vara utan Fantasi för många dagar. Idag hade vi trevligt besök av konditorn Alexander och Emma som jobbar ute i serveringen. Välkomna säger vi även till personalen men självklart till alla er andra också!
 
 
 
Trevlig helg!
 
Idag får vi inte missa att heja i både hockeysemifinalen och på Robin i kvällens Eurovisionsfestival...
 
 


 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Conditori Fantasi

2 spadar gelato 1 frukostbuffè 10 multibullar 1 nypa humor 1 kaffe take away 15 byggarbetare 2 bröder 1 dussin glada pinglor Välkommen till vår fantasivärld, finns vi på riktigt?!

RSS 2.0