Midsommar!

Midsommar på Fantasi började med regn. Typiskt, tänkte vi. Men vi hade ändå hopp om en soligare dag! 
En mysig stämning låg över hela stället, förberedelser, jordgubbstårtor, blommor❤
Elin, Elin2 och Lelle var på plats.
Lova var ledig, men välkomnade oss med en fin lapp:)
 
 
Vi tog tag i lite sommar städning och letade ställen att skrubba på som man vanligtvis inte kommer åt.
 
Vi levererade tårtor till fikasugen personal på CSK☀
 
Och vi kände oss inspirerade och började experimentera med mackorna i disken. Vad säger ni, är ni sugna på ngt nytt? 
 
En midsommarmacka, yum yum!
 
Vi stängde sen redan klockan 15. Och sen åkte vi alla på olika håll för att fira midsommar med lek och mat och allt som hör till.
Och idag, midsommardagen, så händer något som bara händer 3 gånger om året. Fantasi håller stängt. Vilar. Och alla vi i personal styrkan är lediga. Samtidigt! 
Först började vi alla försöka tänka ut en plan, att passa på att hitta på ngt tillsammans! För att annars så är det ju alltid någon av oss som jobbar. Men nej, idag är en sån dag som man bara vill ta det lugnt. Vila efter gårdagens fest, inte göra något. Bara vara☀
 
Så vi hoppas att ni alla har haft en underbar midsommar, och så hälsar vi er välkomna tillbaka till oss imorgon❤ 
 
/Fantasi tjejerna

Födelsedagsfirande

Idag säger vi ett stort grattis till Linnea som fyller år! Grattis, grattis, grattis!
Födelsedagar är vi bra på. Så självklart firade vi Fantasi-tjejer detta igår när vi hade en riktig kanon-kväll tillsammans. 
 
God buffé med snacks, ost, kex och plockmat. Introtävlingar, sång och dans. 
 
Vi är ganska bra på det här. Att fira och att firas. Tillsammans har vi det som roligast! 
 
 
 
 

Studentyra!

Två av våra heltidare (Lova och Elin) drog till New York förra veckan och levde livet! Lite studentförberedelser på det och bloggen blev lite lidande;) Men nu är dom tillbaka igen och allt är i sin ordning❤ 
Dom har haft en underbar resa som vi pratat mycket om dessa dagar, vi är alla lite smittade av New York feber och känner oss res sugna..:)
 
Hursom så blev dom kastade rakt in i student kaoset! Vi älskar när hela Fantasi är fullt av förväntansfulla, glad och vackra studenter! Vi har haft personal här 24/7 i två dagar, och idag springer vi fram och tillbaka till leveranskylen och hämtar tårta till alla kalas! 
 
Nu börjar solen visa sig ifrån sin bästa sida också, till allas glädje! 
 
Grattis till alla studenter 2013 önskar vi på Fantasi☀❤
 
 
 
 

Live från strandhugget i tivoliparken!

Fantasipersonalen är i tivoliparken och njuter av god sallad och dryck. Tittar vi till höger ser vi Gertrud som ni finner på kontoret där hon svarar på just ditt samtal. Vi sänder en hälsning till kollegorna som befinner sig i New York!

Nu väntar vi på idol Calle! Njut av solen ikväll och välkomna tillbaka till oss imorgon kl.7. Frukosten serverar vi till kl.12, annars är det öppet till kl.17!

 

 

Elin 2

Elin här. Den andra Elin. Elin 2. Iversen. Ivvsan. 
En enkel presentation av mig, som du möter på Conditori Fantasi. Ibland innan du ens brytt dig om att borsta håret, ibland efter du jobbat en hel dag. Jag finns där tillsammans med de andra tjejerna för att sätta lite guldkant på vardagen. 
 
För det är så jag väljer att se oss - som den lilla guldkanten. Länken till överraskningar, uppskattning och firande. Vi finns där för att skapa vardagslyx,- det bästa jag vet! Ett nybakat bröd, färska kanelbullar eller nyrullade chokladbollar gör vem som helst lite extra glad, måndag som lördag. Det är det som gör det här jobbet så fantastiskt bra. Att få träffa spännande människor, lämna ut en tårta som man vet kommer få en treåring hoppa av lycka, eller sälja winerbröd till pensionären som ska överraska sin fru. Det är givande.
 
Trots att jag gjorde mina första dagar på Fantasi då jag bara var tonåring har jag nu kommit tillbaka som den andra Elin. Jag är den som sjunger lite för högt i diskrummet, (där jag även är den som är sämst på att hålla i ordning) och inte kan låta bli att ta några dansmoves bakom disken.. Jag är den som har sålt bullar på vardagarna och spelat musikal på helgerna. Jag måste få vara i kreativa miljöer. Jag har alltid många bollar i luften och känner att dygnet gärna fått ha några timmar till. Bara några extra hade gjort susen. När jag inte jobbar på Fantasi, showar, springer en runda eller skriver krönikor ordnar jag gärna middagar med vänner, mysiga filmkvällar, åker en runda till en storstad eller bakar en kaka. 
 
Precis som vi vill ordna lyx och guldkant för våra kunder, känner jag mig lyckligt lottad som jobbar där jag gör. Att få möta så fina människor både framför och bakom disken varje dag - gör varje dag till en lördag. 
 

Alltid öppet för dig!

Conditori Fantasi har nästan öppet alla årets dagar, med får undantag som juldag,nyårsdag och midsommardagen. Alla andra dagar välkomnar vi dig till en mysig frukoststund, fantastisk Gelato eller kanske du är sugen på en baguett eller hembakad paj.
 
Pizzerian runt hörnet har skrivit en lapp, vilket kan vara något missvisande då det såg väldigt stängt ut kl.6 imorse. Pizza är kanske inte heller det optimala frukostalternativet, så det är ju helt förståligt att de har andra öppettider. Vi serverar som vanligt frukost vardagar kl.6-10 helg kl.7-12.
 
VÄLKOMNA
 

Conditori Fantasi

2 spadar gelato 1 frukostbuffè 10 multibullar 1 nypa humor 1 kaffe take away 15 byggarbetare 2 bröder 1 dussin glada pinglor Välkommen till vår fantasivärld, finns vi på riktigt?!

RSS 2.0