Startskottet

Så sprang vi igen. Och som vi gjorde det! Conditori Fantasi och Darins hade i årets upplaga av "Starskottet" inte mindre än 18 löpare. 3 taggade lag som sprang med självlysande Gelato-tröjor. Stämningen var på topp. Alla var taggade och hade laddat upp på olika sätt. Vissa kom med andan i halsen efter en stängning av Fantasi medan andra kunde käka pasta enligt regelboken. Två lag i 5 km-klassen och 1 lag som tog två varv och sprang milen.
 
Startskottet som tillhör Sommar i city, tidigare Kristianstadsdagarna är en riktig folkfest. Alla som sprang kunde känna stödet, dels från varandra - och dels från alla människor som stod runt banan och hejade. Vi fick helt klart hjälp på traven. Och resultatet är vi mer än nöjda över. Alla presterade på topp och var nöjda över sina insatser. Två på topp tio 5km-klassen kvinnor.. bara en sådan sak..
 
Då det uttalats en tävling på Fantasis Facebook där ni fick möjlighet att gissa Elin, Elin och Linneas sammanlagda tid kändes viss press, då det var ganska optimistiska gissningar. Det var dock en positiv press, och vi tyckte vi fick en bra tid.. som snart kommer avslöjas!
 
De som inte var med och sprang, på grund av allt från knäskador... andra skador.... och ja en del "dåliga bortförklaringar" drog självklart sitt strå till stacken och hejade på från en uteservering på vägen. När vi sprang förbi Darins visste ljublet inga gränser. De orange gelatotröjorna var vassa!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Conditori Fantasi

2 spadar gelato 1 frukostbuffè 10 multibullar 1 nypa humor 1 kaffe take away 15 byggarbetare 2 bröder 1 dussin glada pinglor Välkommen till vår fantasivärld, finns vi på riktigt?!

RSS 2.0