Valborgsmässo-IFK

 
Valborg. Våren är här. Elden har brunnit och idag ska det demonstreras. Om det har med varandra att göra går att diskutera... Särskilt eftersom vissa tror att Valborg firas för att kungen fyller år medan andra tror det ska eldas häxor. Att kungen ska brännas verkar dock vara uteslutet.
 
Vi på Fantasi passade på att grilla med familj och vänner. Det blev ju trots allt en väldigt fin kväll.
 
Idag är det dags för IFK Kristianstad att spela fjärde semifinalen. Vinner dem, är de i final.. igen, vilket hade varit fantastiskt roligt! Vi på Fantasi är stora supportrar. Vissa av oss har fördelen att ha säsongskort medan andra inte lyckats få biljetter till dagens matchen, trots tappra försök. I måndags var vi dock samlade framför tvn i orange utstyrsel,  svettades ikapp och bokstavligt talat hejade IFK till vinst. Ja, vi vill gärna tro att vi hade ett finger med i spelet..
 
Vår kära bagare Johan har idag fixat IFK-tårtor och bakelser som kommer bidra till stämningen. Vi som inte lyckats få tag på biljetter kan därför heja i soffan med en ruggigt god prinsessbakelse a la IFK.
 
 
Iversen, Lova och Linnea har ordnat, våren och IFK till ära smörgåstårtsbakelser som en liten förrätt till försnacket.
 
Grattis kungen och heja IFK!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Conditori Fantasi

2 spadar gelato 1 frukostbuffè 10 multibullar 1 nypa humor 1 kaffe take away 15 byggarbetare 2 bröder 1 dussin glada pinglor Välkommen till vår fantasivärld, finns vi på riktigt?!

RSS 2.0