Kika in hos oss!


Visa större karta

På utflykt

Österlen är väldigt väldigt vackert. Och det är väldigt väldigt trevligt att göra utflykt med ligan från Fantasi. Vi som ser varandra i caféet varje dag. Äntligen lyckades vi hitta en tidpunkt när vi alla var lediga och redo för utflykt.
 
Första stoppet blev Stens huvud. Efter ett högt tempo i de krokiga backarna var vi plötsligt framme vid en skånsk vacker utsikt. Kamerorna åkte fram som på en given signal. Detta var bara tvunget att förevigas. 6 glada fantasiare ute i naturen. Märk väl att vi liknar ett dansband. Fantazi.
 
Sedan tog vi oss vidare i vår lilla minibuss, som systrarna Ekströms mamma lånat ut till oss, vilket gjorde att vi kunde sjunga allsång och prata skit tillsammans hela vägen. Vi tog oss vidare till Fridens - ett charmigt ställe som serverar stenugnsbakade pizzor. Världens godaste pizzor!  Miljön är verkligen supermysig och unik. En stol liknar inte den andra. Pippis pappa bakade gudomliga pizzor till oss där allt som var på, var hemmagjort.. lite som på Fantasi faktiskt! Vi är dock lite arbetsskadade och kunde konstatera att de hade lite mer att önska vad gällde service. Men det förtog inte stämningen.
 
Vi hade en helt fantastisk eftermiddag där skrattanfallen avlöste varandra. Magkramp och glädjetårar. Vi trivs bäst ihop.
 
 
 
Vi vill också passa på att tacka så hjärtligt för den fina responsen vi får på Facebook! Heja heja!

Conditori Fantasi

2 spadar gelato 1 frukostbuffè 10 multibullar 1 nypa humor 1 kaffe take away 15 byggarbetare 2 bröder 1 dussin glada pinglor Välkommen till vår fantasivärld, finns vi på riktigt?!

RSS 2.0