En liten presentation...

Hejsan på er som har hittat hit. Tänkte så här i början kunde det väl vara på sin plats med en lite presentation av oss som jobbar på Fantasi.. Så..
 

 
Jag är Elin..Jag är gammal i gemet, både när det gäller antal år på företaget och i livet. Jag har jobbat på Fantasi i drygt 5 år. I livet har jag passerat 29 år,, det gör mig därmed äldst bland töserna. Detta ser jag på inget sätt som negativt. Jag ser mig kanske mer som en storasyster bland oss, i verkligheten är jag ju faktiskt det till en av dom som jobbar här=) Jag har bott i Kristianstad i ca 7 år, annars är jag uppväxt i Degeberga. Jag har jobbat lite här o var, men café o service är de jag har hållt på med mest. Jag gillar den sociala biten där man får träffa alla sorters människor, och då menar jag verkligen alla!
 Vad gör jag annars då..vill ni veta sånt?? Alla som känner mig förknippar nog mig med att resa, vart ska du åka nästa gång?, är en fråga som återkommer ständigt och de e ju bara härligt..jag älskar att resa runt i världen med kameran i högsta hugg. För övrigt hänger vi rätt mycket ihopa vi tjejer här på jobbet och de tycker jag är jättehärligt, bättre stämning på jobbet får man leta efter=) 
 Jaja..detta var lite om vem jag är, fler inlägg kommer. Jag får passa på att önska alla en bra valborg!
 
 
Förresten, så här såg det ut genom fönstret idag när jag tittade ut, och lär göra ett  tag till. Men vi har absolut öppet alla dagar och vi är så glada för att ni fortfarande hittar hit till oss!
 
Välkomna!
 
 

Välkommen till oss på Conditori Fantasi!

Här kan du följa livet på Conditori Fantasi!
 
Häng med bakom, framför, över, under, ja i princip överallt...
  • Vem är rösten bakom telefonsvararen?
  • Hur många kanelbullar bakas varje dag?
  • Vilken tid börjar bagarna jobba?
  • Hur mycket gelato "provsmakar" personalen?
  • Hur många ägg kokas i veckan?
Detta är bara en del av vad som komma skall... Hoppas ni vill följa med på vår resa!
 

Conditori Fantasi

2 spadar gelato 1 frukostbuffè 10 multibullar 1 nypa humor 1 kaffe take away 15 byggarbetare 2 bröder 1 dussin glada pinglor Välkommen till vår fantasivärld, finns vi på riktigt?!

RSS 2.0