Fredags städning!


När man var yngre och bodde hemma hos sina föräldrar, då var det ofta så att man storstädade en gång i veckan. Oftast Fredagar! För att inleda helgen med känslan av nytt, rent å fint!
Så var det iaf hos oss. Det har vi anammat även här! På Fredagar är vi en extra och stänger, så kryper vi ner i alla vinklar och vrår, som vi inte hinner med i vardags städet. 
På så vis vet vi att vi alltid har ganska bra koll på vart det behövs dammas här. Lite städ freak finns det nämligen här och det ser vi enbart som positivt! 
Så nu är vi beredda på en härlig frukost rush Lördag morgon☀
Välkomna❤
 
 
 

 
 

Sommartider!

Sommarens ljus sprider sig på både fantasi, kunderna och personalen. Alla är glada och man känner en härlig semesterkänsla och det märks inte minst när det beställs sallad med det där bestickparet som läggs i påsen. Kanske är det dags för en dag på stranden eller en mysig utflykt!

Igår var en del av personalen och chef Magnus med familj på en liten utflykt till Yngsjö. Dels för att avnjuta en somrig räkmacka,men framför allt för att spela en runda minigolf precis bredvid den populära bullvagnen som ligger i kant med golfbanan. Det blev en farligt jämn golfrunda där det visade sig att det var den kvinnliga sidan av Darin familjen som lyckades bäst!

Batterierna är laddade och vi ser fram emot den fortsatta sommaren som kommer!

Startskottet

Så sprang vi igen. Och som vi gjorde det! Conditori Fantasi och Darins hade i årets upplaga av "Starskottet" inte mindre än 18 löpare. 3 taggade lag som sprang med självlysande Gelato-tröjor. Stämningen var på topp. Alla var taggade och hade laddat upp på olika sätt. Vissa kom med andan i halsen efter en stängning av Fantasi medan andra kunde käka pasta enligt regelboken. Två lag i 5 km-klassen och 1 lag som tog två varv och sprang milen.
 
Startskottet som tillhör Sommar i city, tidigare Kristianstadsdagarna är en riktig folkfest. Alla som sprang kunde känna stödet, dels från varandra - och dels från alla människor som stod runt banan och hejade. Vi fick helt klart hjälp på traven. Och resultatet är vi mer än nöjda över. Alla presterade på topp och var nöjda över sina insatser. Två på topp tio 5km-klassen kvinnor.. bara en sådan sak..
 
Då det uttalats en tävling på Fantasis Facebook där ni fick möjlighet att gissa Elin, Elin och Linneas sammanlagda tid kändes viss press, då det var ganska optimistiska gissningar. Det var dock en positiv press, och vi tyckte vi fick en bra tid.. som snart kommer avslöjas!
 
De som inte var med och sprang, på grund av allt från knäskador... andra skador.... och ja en del "dåliga bortförklaringar" drog självklart sitt strå till stacken och hejade på från en uteservering på vägen. När vi sprang förbi Darins visste ljublet inga gränser. De orange gelatotröjorna var vassa!
 
 

Vi firar 200, och mer

Målet var att komma över 200 likes på vår företags sida på Facebook, innan fredag. Och vilket gensvar! Marknadsföring på ett sånt sätt är så roligt, för det blir mer som en öppen kommunikation mellan oss och våra kunder. Vi bockar, bugar och tackar för visat engagemang❤ Vi kom över 200 redan idag! Det kommer vi fira med ännu en tävling på fredag, så håll utkik. Men vi är ju själva aldrig sena på att fira, så därför firade vi detta redan ikväll! Man måste ju dra nytta av att staden håller fest, så middag och någon drink fick det bli☀
Hoppas ni också passar på att njuta av allt staden har att bjuda på denna vecka! Och glöm inte att titta inom till oss också❤ /Fantasi tjejerna & Alexander :)

En annan sida

Vår pressansvarige, Facebook-fixare, och tävlingskapare Mie, är utomlands på semester. Därför har det varit lite svalt på den fronten nu. Men hon är snart tillbaka! Vi har ist lagt vår fokus på att förnya oss lite på fantasi. Vi bad chefen om nytt lunch porslin, beställt nya råvaror, lite nya småfix att piffa till med och voila! Vi är så nöjda, allt ser fräschare och godare ut! Små förändringar som kan göra så mycket. Det blir roligare för oss när vi känner att vi kan förnya lite, inte bara för förnyandets skull såklart, utan för att det behövdes. Man får ju hänga med lite i tiden;) Kom in och testa vettja! Speciellt nöjda är vi med att ist för att bara fråga om ni vill ha pasta i er sallad, så kan vi nu lägga till bulgur på den frågan. Bara en sån sak;) Men, mitt i all vår positiva anda, så känner vi ändå att även vi, såklart, har lite sämre sidor också. Så för att visa att vi är lika mänskliga som ni.. Här kommer bilder på det, på ett fantasifullt sätt, såklart ;)

Conditori Fantasi

2 spadar gelato 1 frukostbuffè 10 multibullar 1 nypa humor 1 kaffe take away 15 byggarbetare 2 bröder 1 dussin glada pinglor Välkommen till vår fantasivärld, finns vi på riktigt?!

RSS 2.0