TIdiga morgnar

Som första man, eller i de allra flesta fallen kvinna, på fantasi är man uppe tidigt. Väldigt tidigt. Så tidigt att det fortfarande är minusgrader, man har följe med tidningsbudet till jobbet och så tidigt att man får trippa lite lätt på tå för att inte väcka staden som sover. Nu när det börjar ljusna är det ganska härligt. Se solen gå upp, känna den friska luften och kanske tillochmed höra en fågel eller två. Dock måste man gå till jobbet i jacka och hem utan. Folk lär undra vad det är för påpälsat som tar sig ut från Fantasi på eftermiddagen.. men vi had ju ingen aning? 
 
Ibland är det dock snurrigt. Väldigt snurrigt. Man får prioritera tandborstning och liknande nödvändigheter framför den perfekta hästsvansen. Znooze kan vara förödande. Det handlar om sekunder snarare än minuter så tidigt på morgonen. Ibland blir det helt fel. Som här, när jag Iversen kom till jobbet med tröjan ut och in. Ajdå.
 
Snurrigt eller ej, så fort man sätter sin fot inne på Fantasi känner man sig hemma och längtan av att ligga kvar i sängen är borta. Man möts av leende och uppiggande människor. Man har sin morgonrutin och morgonkaffet smakar guld. Konditorn är igång coh klockan 6 anländer morgonens kompanjon och dagen ser ut att bli den bästa på länge.. åter igen.. 
 
Får man dessutom ett "godmorgon-sms" tjugo över fyra, av sin arbetskamrat där han i sann "dags för landning"- anda konstaterar att det är en god morgon, fem grader kallt och vi har en strålande dag framför oss, går det tusen gånger lättare.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Conditori Fantasi

2 spadar gelato 1 frukostbuffè 10 multibullar 1 nypa humor 1 kaffe take away 15 byggarbetare 2 bröder 1 dussin glada pinglor Välkommen till vår fantasivärld, finns vi på riktigt?!

RSS 2.0